COPYRIGHT

Tots els documents i fotografies d'aquesta web son propietat de Pals Radio Station Museum. Les cedides per terceres persones o entitats es posseeix el seu permís i està convenientment indicat l'origen. Si teniu interès per algun document, informació o fotografia per publicar-ho, imprimir  o exposar-la en qualsevol medi de difusió, ha de constar OBLIGATÒRIAMENT quelcom semblant a "document: www.radioliberty.org".

 

No m'agrada posar watermarks a les fotografíes ni als vídeos. Es vergonyós que fins i tot algunes cadenes de televisió,  alguns diaris, fins i tot de tirada nacional, també periodistes  que pujan vídeos a YouTube, agafin material de la web i el facin servir sense indicar l'origen. 

Totes les fotografies que no tenen el "cedit per" són úniques i exclusives al món sencer.

 

És de destacar la molt bona actuació especialment de Ràdio Nacional d'Islàndia (i altres) que va sol·licitar permís per a usar dades i arxius sonors. L'àudio de l'emissió es troba en l'apartat d'audiovisuals. De no haver demanat permís, mai m'hagués assabentat, però així és com s'han de fer les coses, com ho ha fet Ràdio Nacional d'Islàndia, que a més em van enviar el fitxer per posar a la web 

 

Tancar